USLUGE


Provjerite kako Vam možemo pomoći...

Računovodstvene usluge

Bavimo se standardnim računovodstvenim poslovima na nestandardni način. Što znači da nismo tu samo da proknjižimo URU/IRU, već da vodimo brigu o Vašem poslovanju.

Pored uobičajenih računovodstvenih poslova, po dogovoru radimo i usklađivanje salda konti s poslovnim partnerima kako bi uvijek imali točne i usklađene podatke o obvezama, odnosno o potraživanjima.

Ukoliko dođe do spora s Vašim partnerima, vršimo i obračun zateznih kamata na izdane račune. Kao i obračun redovnih kamata na date kredite / pozajmice pravnim i / ili fizičkim osobama.

Poslovno savjetovanje

Iz recesijske situacije koja je pogodila poslovno okruženje u domovini i inozemstvu, došlo je do razvitka, odnosno procvata poslovnog savjetovanja na svim razinama.

Tako su mali i srednji poduzetnici shvatili važnost ove usluge koja im omogućava sagledavanje vlastitog poslovanja iz druge perspektive, te ih uči kako efikasnije upravljati svojim troškovima i kako kvalitetnije prodati svoj proizvod, odnosno uslugu.

Iz poslovnog savjetovanja nudimo sljedeće usluge:

Financije i kontroling

Paket financijskih usluga koji mi nudimo uključuje sljedeće:

Kako bi pomogli našim partnerima da uvedu kontrolu u svoje poslovanje i time izvuku maksimalnu efikasnost od proizvoda / usluge koju prodaju, nudimo sljedeće alate koji su dokazano učinkoviti u ostvarivanju toga cilja:

Obrada dokumentacije za HBOR / poslovne banke

Usluga je namijenjena prvenstveno mikro, malim i srednje velikim poduzetnicima koji žele povećati konkurentnost i efikasnost svojeg poslovanja na domaćem i svjetskom tržištu.

Dosadašnje iskustvo nam govori da najveću korist od usluge „Iskoristi poticaje!“ zasigurno imaju proizvodno / prerađivački orjentirane tvrtke, poljoprivrednici, ali i neke uslužne djelatnosti poput turističkih, energetskih i zdravstvenih, te informatička djelatnost.

Također, usluga praćenja poticaja je vrlo vrijedna poduzetnicima početnicima, ženama poduzetnicama, zatim udrugama, zadrugama, klasterima, OPG-ima i sl. Nadalje, uslugu uvelike koriste i poduzetnici koji pripadaju tzv. manjinama, poput invalida, stranih državljana i sl.

Pomoć pri izradi projekata za EU fondove

Bonorum usluge svojim klijentima pružaju potpunu uslugu vezanu uz financiranje projekata bespovratnim potporama iz EU fondova. Usluga se sastoji od tri dijela:

Pomažemo Vam da svoju namjeru pretvorite u projekt koji ima razrađene rezultate, ciljeve, proračun, aktivnosti i rizike provedbe.

Projekt koji se prijavljuje na određeni raspisani natječaj prezentira se kroz niz dokumenata čija je forma i sadržaj također određena samim natječajem. Za prijavu je najčešće potreban jedan, dva ili sva tri sljedeća dokumenta:

Pomažemo Vam pri upravljanju realizacijom projekta u dijelu osiguravanja sukladnosti s odredbama ugovora i natječaja po kojem je bespovratna potpora dodijeljena, te za Vas izrađujemo potrebne izvještaje.